2012 yılı Aralık ayında Manisa/Salihli Organize Sanayi Bölgesinde %100 özsermaye ile kurulan Cici Süt Sanayi ve Tic. A.Ş., 65 çalışanıyla günlük 750 ton peyniraltı suyu, 150 ton süt işleme kapasitesiyle, gıda sektörünün önemli hammaddelerinden olan süt tozu ve demineralize peyniraltı suyu tozu üretimlerini yapmaktadır.
Cicisüt, ürettiği süt tozu ve peyniraltı suyu tozunu, bağlı olduğu grup şirketleri ile birlikte, ülkemizdeki diğer çikolata, bisküvi üreticilerine hammadde olarak sağlamaktadır. Mevcut pazarların yanında ihracat pazarlarına satış yapmayı hedefleyen Cicisüt, bu amaçla kapasitesini iki katına çıkaracak ve daha katma değerli ürün çeşitleri üretecek yatırım projelerini başlatmıştır.
ISO 9001 ve 22000 belgelerine sahip olan Cici Süt, Helal Sertifikasını da alarak, ülkemizde ve dünyada güvenilir bir marka olma yolunda önemli adımlar atmıştır. Önceleri önemli bir çevre atığı problemi teşkil eden peyniraltı suyunu, anlaşmalı olduğu mandıralardan tek tek toplayıp işleyerek çikolata, bisküvi, unlu mamuller, ilaç, mama, yem sanayi gibi birçok alanda kullanılan protein değeri yüksek bir toz haline getiren Cici Süt, bu özelliğiyle aynı zamanda sosyal bir sorumluluk taşıyan çevreci üretim modeliyle, Ege Bölgesi’nde süt üretimi ve hayvancılığı destekleyen çalışmalar yapmaktadır.